GSO Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangst

GSO – Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangst

GSO – Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangst

to much satellitesMet GSO is het niet langer nodig om ontsierende schotelantennes zomaar lukraak te laten plaatsen. Een centraal satelliet antenne systeem op het dak, of op een andere plek, is genoeg om het hele complex te voorzien van radio en televisie van over de hele wereld. Bovendien is dit veel veiliger als de losstaande individuele schotelantennes die soms hele wijken ontsieren.

Het Satellietantennepark kan zelfs 1.5 km verderop diskreet gelegen zijn, en kan via glasvezel naar diverse knooppunten verdeeld worden om van daaruit weer verschillende wijken, straten, kwartieren, gebouwen, urbanisaties te bedienen van signaal.

Dergelijke systemen kunnen ook hun toepassing vinden op Campings, Jachthavens, Homes, Residenties, Sociale woonwijken, Vakantieparken, maar evengoed voor Hotels, Gites, B&B,….

Een van de voordelen van zo een systeem, is dat de tv kanalenkeuze veel uitgebreider, en anders kan zijn als bij de gewone kabelaanbieders.

Deze signalen, tv kanalen, kunnen ook gemengd worden met bvb kanalen van de kabeltelevisie, of anders gezegd, er kunnen naast een bestaand kabeltelevisie aanbod, extra kanalen naar keuze en wens , aan een bestaand kabeltelevisie aanbod toegevoegd worden.

Dergelijke installaties kunnen in Belgie gebeuren, maar even zo goed elders in Europa, bvb Hotel resorts in het zuiden van Europa, Afrika.

 

Cahors Optical distributionGemeenschappelijke Satelliet OntvangstGemeenschappelijke Satelliet OntvangstGemeenschappelijke Satelliet OntvangstEMP centauri - multiswitch 2EMP centauri - multiswitch 1Gemeenschappelijke Satelliet OntvangstEMP-CENTAURI-wisat-electronic-gmbh-slider1EMP-CENTAURI-wisat-electronic-gmbh-slider2Gemeenschappelijke Satelliet OntvangstEMP centauri - Quattro LNBGemeenschappelijke Satelliet OntvangstEMP centauri - Distribution SystemEMP cascade diagramGemeenschappelijke Satelliet Ontvangsttn_distri12tn_distri10tn_distri13tn_distri16tn_distri07tn_distri08tn_distri09tn_distri05tn_distri06tn_pro22tn_pro13100_3657ms_9-40_eeu_14100_7359Advertentie-Spacenet